Victoria Beckham împlinește 50 de ani astăzi

  • 0
  • 25

Victoria Beckham împlinește 50 de ani: David Beckham îi dedică un mesaj special 

Victoria Beckham împlinește 50 de ani, iar soțul său, David Beckham, i-a transmis un mesaj emoționant de „La mulți ani” pe pagina sa de Instagram, marcând astfel această ocazie specială.

Într-un mesaj plin de afecțiune, David a evidențiat nu doar frumusețea și eleganța Victoriei, ci și realizările sale impresionante.

El a descris-o ca pe o „mirodenie elegantă” și o „femeie de afaceri”, subliniind că cea mai mare realizare a ei sunt copiii pe care îi au împreună.

Recent, cuplul Beckham și-a sărbătorit și cea de-a 25-a aniversare a nunții lor, iar într-o serie de documentare Netflix intitulată „Beckham”, au împărtășit momente memorabile din viața lor.

David a surprins momente cu dansul lor iconic și spectacolul fostei Spice Girl, alături de imagini cu cei patru copii ai lor, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

David a adăugat un mesaj plin de dragoste și mândrie în postarea sa: „La mulți ani frumoasei mele soții…

Pe măsură ce te îndrepți spre această zi de naștere, ar trebui să te uiți înapoi și să fii mândru de ceea ce ai realizat și ceea ce ai construit: mirodenie elegantă, femeie de afaceri și, bineînțeles, căsătoria cu căpitanul Angliei”.

„Dar cel mai mare succes al tău sunt copiii tăi, îi ghidezi, îi iubești și îi înveți…

Ei te iubesc dincolo de cuvinte, cu toții te iubim atât de mult.

Să ai o zi specială pe care o meriți din plin”.

 

Răspunzând cu dragoste la mesajul de naștere, Victoria Beckham a scris: „Vă iubesc atât de mult”.

 

Această aniversare marchează un moment important în viața celor doi, care și-au dedicat 25 de ani unul altuia, traversând împreună bucurii și provocări.

În serialul documentar „Beckham” de anul trecut, David Beckham a oferit o privire intimă în ascensiunea sa la faimă ca fotbalist și în relația sa profundă cu Victoria, căreia i s-a jurat în 1999, demonstrând că dragostea lor este una care rezistă testului timpului.

 

Interviu cu Bianca Cristea despre puterea extensiilor de gene
Prev Post Interviu cu Bianca Cristea despre puterea extensiilor de gene
Barti Ana : Expertă în Nail Art și tehnica unghiilor SLIM
Next Post Barti Ana : Expertă în Nail Art și tehnica unghiilor SLIM

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *