Simona Riciu:Drumul către excelență :Industria genelor false

  • 0
  • 274

Simona Riciu:Drumul către excelență :Industria genelor false

Drumul către excelență

Ce v-a determinat să intrați în industria aplicării genelor false și cum ați început să vă construiți cariera în acest domeniu?

Simona Riciu:-Joaca și matematica, mă machiam la momentul respectiv ca pasiune, și aplicam gene smocuri într-un mod similar cu aplicarea extensiilor, dar cu adeziv pentru gene false. Clientele mă sunau, spunând că încă au genele, iar astfel au început căutările acum 11 ani. Lipsa informațiilor m-a determinat să caut propriile răspunsuri și să gândesc o metodă corectă de aplicare. Fiecare zi de practică era un exercițiu și un pariu cu mine însumi.

 

Care sunt cele mai mari influențe sau surse de inspirație pentru dumneavoastră?

Simona Riciu:-Femeile prin diversitatea și frumusețea lor.

 

Cum vă mențineți la curent cu ultimele tendințe în materie de gene false?

Simona Riciu:-Dependența de învățare. Încă nu m-am obișnuit cu ideea că din pasiunea mea am construit o carieră frumoasă în domeniul beauty . Aproape lunar, particip la cel puțin un curs pe care îl achiziționez. Procesul de învățare mă relaxează. În prezent, sunt studentă la a doua facultate în cadrul Universității de Medicină din Târgu  Mureș.

 

Ce recomandări aveți pentru întreținerea genelor false după aplicare?

Simona Riciu:-Cea mai importantă regulă este spălarea extensiilor de gene și nu recomand dormitul cu capul în  pernă.

Cum abordați orice întrebări sau îngrijorări pe care le-ar putea avea clienții după procedură?

Simona Riciu:-Le explic totul tehnic și chimic, le arăt ceea ce urmează să le fac, clientele ating produsele, au explicații pentru orice, și ulterior le arăt și unde se pot documenta științific.

 

Ce tipuri de materiale și produse utilizați în timpul procedurii de aplicare a genelor false?

Simona Riciu:-Folosesc produse de calitate superioară și am încercat să reduc permanent aplicarea unui număr foarte mare de soluții apoase sau alcoolice pentru a reduce posibilitatea alergiilor. Colaborez cu branduri precum London Lash Pro, Lash Addict, Eyelash Excellence, Tabya Lashes și Dumont Medical.

 

Ați primit vreodată premii în domeniul aplicării genelor false?

Simona Riciu:-Am fost primul stilist de gene român participant la cele mai importante competiții internaționale, unde am ocupat primele locuri. La doar un an de la început, eram în top 15 stiliști ai lumii în cadrul competiției Victoire du Regard, Paris. Prin inovarea tehnicii de aplicare Kim Kardashian, am primit în Canada premiul de inovare a industriei.

 

Cum gestionați situațiile în care clienții manifestă incertitudini sau nelămuriri cu privire la tehnica de aplicare a genelor fir cu fir?

Simona Riciu:-Eu sunt un om tehnic care explică totul și niciodată nu aplic până când nu lămuresc clientul, iar el este pe deplin convins că răspunsul oferit îl satisface ca și informație.

 

Există pași sau recomandări pe care clienții ar trebui să le urmeze înainte de a veni la o ședință pentru a asigura rezultate optime?

Simona Riciu:-Recomand să nu vină machiate și, pe cât posibil, să nu se machieze cu o zi înainte.

 

Cât de des recomandați perierea genelor într-o zi pentru a menține aspectul optim și pentru a îngriji genele false în mod corespunzător?

Simona Riciu:-Recomand spălarea zilnică, datorită secreției de sebum și a machiajului zilnic, și perierea după spălare și uscare de cel puțin 2 ori sau ori de câte ori este necesar.

 

Invităm cititorii noștri să exploreze mai multe despre Simona Riciu pe:

În încheiere, Simona Riciu rămâne o prezență strălucitoare în universul fascinant al genelor false. Cu o carieră ce a început din pasiune și a evoluat într-o expertiză recunoscută la nivel internațional, Simona continuă să inspire și să ofere clienților săi nu doar gene false impecabile, ci și cunoștințe valoroase despre îngrijirea lor. Cu o abordare tehnică și o dedicare neclintită față de perfecțiune, Simona Riciu reprezintă un exemplu viu al succesului într-un domeniu în continuă evoluție.

 

Daya Mătăsaru Lash Queen: Secretele pentru extensii de gene perfecte
Prev Post Daya Mătăsaru Lash Queen: Secretele pentru extensii de gene perfecte
Alex Tanasa – Interviu și Insighturi de pe platourile de filmare
Next Post Alex Tanasa – Interviu și Insighturi de pe platourile de filmare

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *