Interviu cu Stoica Andreea , profesor formator în Nail Art

  • 1
  • 66

Interviu exclusiv cu Stoica Andreea, Nail Technician și trainer : Pasiune, talent și determinare

Cu o personalitate sociabilă, veselă și o ambiție remarcabilă în domeniul frumuseții, Andreea Stoica este o profesionistă dedicată cu o pasiune arzătoare pentru beauty.

Intrată inițial în lumea frumuseții prin make-up, la vârsta de 17 ani, Andreea Stoica a început să exploreze arta machiajului, iar după patru ani și-a descoperit adevărata chemare în industria unghiilor.

Inițial, a jonglat între cele două domenii, dar datorită cererii crescânde din partea clientelei pentru serviciile de manichiură, s-a concentrat exclusiv pe această pasiune în continuă expansiune.

Evoluția sa a fost remarcabil de rapidă.

După absolvirea cursului de începători, Andreea Stoica a devenit imediat asistenta trainer-ului său, contribuind activ la pregătirea și îndrumarea altor cursanți.

Cu timpul, și-a consolidat experiența lucrând independent timp de doi ani, iar apoi a revenit ca trainer la academia unde și-a început propria sa călătorie în frumusețe.

În prezent, Andreea Stoica este profesor formator, susținând cursuri pentru începători și operând cu succes ca nail technician în zona de nord a Bucureștiului.

Cu o bogată experiență în industria frumuseții și o pasiune contagioasă pentru ceea ce face, Andreea Stoica este o sursă de inspirație pentru cei care îi urmează cărarea în domeniul beauty.

Astăzi, vom avea privilegiul de a explora parcursul ei, realizările și perspectivele sale într-un interviu captivant.

Cum te-ai descris în câteva cuvinte și cum crezi că aceste trăsături te-au ajutat în cariera ta în beauty?

Mă definesc ca o persoană pozitivă, sociabilă, ambițioasă, perfecționistă și deschisă la noi oportunități.

Aceste caracteristici m-au ajutat în cariera mea în beauty, conferindu-mi determinarea și capacitatea de a mă adapta la schimbare, precum și dorința de a oferi mereu servicii de cea mai înaltă calitate.

 

Cum ai intrat inițial în lumea beauty și care a fost motivul principal pentru alegerea acestei industrii?

Inițial, am intrat în lumea frumuseții prin intermediul machiajului, iar apoi am descoperit pasiunea pentru nail art.

Alegerea acestei industrii a fost firească pentru mine, deoarece încă din copilărie am fost atrasă de această lume fascinantă și am avut un simț estetic bine dezvoltat.

Fascinația mea pentru frumusețe și creativitatea în machiaj și nail art m-au îndrumat către această carieră, iar de atunci, am continuat să îmi urmez pasiunea cu dedicare și entuziasm.

 

 

Cum a fost experiența ta în domeniul make-up-ului la început și cum s-a transformat pasiunea ta într-o carieră în unghii?

Experiența mea în domeniul make-up-ului a început la vârsta de 17 ani, când am început să mă machiez profesional cu multă pasiune.

Pe parcurs, am simțit nevoia unei schimbări și în acea perioadă, o prietenă mi-a propus să particip la cursul ei de manichiură.

În timpul cursului, am descoperit o nouă pasiune pentru această meserie și am fost extrem de implicată, dorind să obțin totul perfect.

Mentorul meu, prietena mea, a observat dedicarea mea și imediat după terminarea cursului, am devenit asistenta ei.

 

Cum ai reușit să îmbini activitatea în make-up cu cea în unghii și cum ai hotărât să te axezi doar pe aceasta din urmă?

La început, am reușit să îmbin activitatea în make-up cu cea în unghii, lucrând mai mult în make-up în weekend-uri, în timp ce în cursul săptămânii eram la academie și aveam clienți pentru manichiură.

Cu timpul, am observat că clientela pentru unghii creștea constant și îmi oferea mai multă stabilitate, așa că am decis să mă axeze exclusiv pe această activitate.

 

 

Care crezi că au fost principalele motive pentru evoluția rapidă în cariera ta în beauty?

Principalul motiv pentru evoluția rapidă în cariera mea în beauty a fost pasiunea mea neîntreruptă pentru învățare și dezvoltare.

Participarea mea în calitate de asistentă trainer la toate cursurile din academie mi-a oferit oportunitatea de a învăța constant și de a mă perfecționa alături de mentora mea, Gabriela Manole.

Prin intermediul acestei experiențe, am câștigat încredere în abilitățile mele și am simțit că este locul meu să împărtășesc cunoștințele mele cu alte fete care sunt la început de drum.

Acest proces de învățare continuă și mentoratul dedicat au fost cheia succesului meu rapid în industria frumuseții.

 

Ce te-a determinat să devii asistentă trainer după cursul de începători și cum te-ai simțit în această nouă rol?

Decizia de a deveni asistentă trainer după cursul de începători a fost determinată de dorința mea de a împărtăși cunoștințele mele și de a ajuta alte persoane să își îndeplinească pasiunea pentru beauty.

La început, am avut emoții și am simțit o anumită anxietate din cauza temerii de a vorbi în public.

Cu toate acestea, susținerea și încurajările primite de la Gabriela și de la ceilalți colegi m-au motivat să depășesc aceste emoții și să transform anxietatea într-un motor constructiv pentru evoluția mea în rolul de formator.

 

 

Care au fost cele mai mari provocări întâmpinate pe parcursul carierei tale și cum le-ai depășit?

Una dintre cele mai mari provocări în cariera mea a fost să mă adaptez rapid la rolul de trainer.

Cu toate acestea, datorită pasiunii mele pentru a împărtăși cunoștințele mele și pentru a forma noi tehnicieni în domeniul frumuseții, am depășit această provocare cu ușurință.

Fiind alături de Gabriela Manole și participând la cursurile alături de ea, am fost inspirată să urmez această cale și să dezvolt această pasiune pentru a forma viitorii profesioniști în domeniul beauty.

Vederea evoluției cursanților mei și știind că am făcut parte din această transformare este o recompensă minunată pentru munca mea și mă motivează să continui să împărtășesc cunoștințele mele cu ceilalți.

 

 

Care sunt obiectivele tale pe termen lung în cariera ta de nail technician și profesor formator în beauty?

Pe termen lung, ca Nail Technician, obiectivul meu este să-mi extind activitatea în zona de nord a Bucureștiului prin deschiderea unei locații mai mari, care să ofere o gamă diversificată de servicii de beauty.

Ca profesor formator, vreau să evoluez continuu și să susțin cursuri în care să formeze noi tehnicieni în domeniul frumuseții, contribuind astfel la dezvoltarea și profesionalizarea industriei.

 

 

Ce tipuri de cursuri oferi în prezent și cum te asiguri că rămâi la curent cu cele mai recente tendințe și tehnici în domeniul nail art-ului?

În prezent, susțin cursuri pentru începători în cadrul Academiei Gabriela Manole Beauty Education & Nail Company, una dintre cele mai reputate academii din România.

Aici, sunt și eu cursantă, ceea ce îmi oferă oportunitatea de a participa la cursuri și de a învăța cele mai recente tendințe și tehnici în domeniul nail art-ului.

Prin această implicare continuă, mă asigur că rămân mereu la curent cu noile dezvoltări și inovații din industrie, pentru a le împărtăși apoi cursanților mei.

 

 

Cum te asiguri ca participanții la cursurile tale înțeleg și aplica in mod corect regulile de igiena și siguranța in saloanele se unghii?

Mă asigur că participanții la cursurile mele înțeleg și aplică corect regulile de igienă și siguranță în saloanele de unghii printr-o abordare practică și teoretică.

La începutul fiecărui curs, dedicăm timp teoriei, unde explic și arăt în detaliu cum să aplice aceste reguli în mod corect.

În timpul sesiunilor practice ale cursului, participanții pun în aplicare aceste reguli lucrând pe modele reale, astfel încât să se familiarizeze și să integreze practic igiena și siguranța în fiecare aspect al serviciilor lor de manichiură.

 

Care sunt principalele subiecte acoperite în cursurile tale pentru începători și avansați și cum te asiguri că participanții sunt pregătiți să lucreze în industria beauty?

În cadrul cursurilor mele pentru începători și avansați, acoperim o gamă largă de subiecte esențiale pentru industria beauty.

Fiecare participant primește un Manual al elevului care cuprinde toată teoria necesară.

Punem accent pe aspecte precum formele unghiilor, sănătatea unghiilor naturale, tehnici de lucru, reguli de igienă și siguranță, și multe altele.

În plus, ofer susținere continuă pentru fiecare cursant chiar și după încheierea cursului, asigurându-mă că sunt pregătiți să ofere servicii de înaltă calitate clienților lor și că pot răspunde cu încredere oricăror provocări întâlnite în industrie.

 

În concluzie, interviul cu Andreea Stoica ne-a oferit o incursiune captivantă în lumea pasionantă a frumuseții.

Povestea ei de succes este o dovadă a faptului că dedicarea, perseverența și pasiunea sunt ingredientele esențiale pentru a reuși în domeniul beauty.

De la începuturile sale în machiaj și până la devenirea unui profesor formator respectat și un nail technician de renume în zona de nord a Bucureștiului, Andreea a strălucit prin angajamentul său și dorința constantă de a învăța și de a evolua.

Prin intermediul acestui interviu, am învățat că încrederea în sine, determinarea și dragostea pentru ceea ce faci pot deschide uși către o carieră împlinită și de succes.

Echipa noastră este onorată să fi avut ocazia să cunoască povestea și perspectivele inspiratoare ale Andreei.

În numele echipei noastre, dorim să-i mulțumim lui Andreei pentru generozitatea și deschiderea ei în a împărtăși cu noi experiența și cunoștințele sale din lumea beauty.

Vă invităm pe toți să o urmăriți pe Andreea în călătoria ei continuă în frumusețe și să vă inspirați de pasiunea și excelența ei în acest domeniu fascinant.

 

Instagram : andreeeastoica 

TikTok : stoicaandreea27

 

 

 

Daiana Bus împărtășește insight-uri într-un interviu exclusiv
Prev Post Daiana Bus împărtășește insight-uri într-un interviu exclusiv
Interviu cu Corina Mitica despre Industria Beauty și serviciile sale de consultanță în extensii de gene
Next Post Interviu cu Corina Mitica despre Industria Beauty și serviciile sale de consultanță în extensii de gene
Comment 1

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *