Interviu cu Ella Miha : Secretul extensiilor de păr perfecte

 • 0
 • 252

Secrete și sfaturi de la Ella Miha, specialistă în extensii de păr

 

În exclusivitate pentru cititorii noștri pasionați de frumusețe, am avut privilegiul să discutăm cu Ella Miha , o expertă în extensii de păr, care ne-a dezvăluit secretele și povestea din spatele pasiunii sale pentru această artă.

Originară din Ialomița și stabilită de ani buni în Arad, Mihaela împărtășește o legătură profundă cu universul părului și al frumuseții, o conexiune ce a condus-o pe drumul specializării în extensii de păr.

Din copilărie, Mihaela a experimentat magia părului lung și a descoperit fascinația pentru extensii încă din adolescență.

Astăzi, cu o experiență de mulți ani in domeniu, este recunoscută ca fiind o prezență unică în Arad, dedicându-se exclusiv extensiilor de păr.

Apreciată pentru abordarea sa personalizată și pentru pasiunea pentru autenticitate, Mihaela aduce o notă de prospețime și încredere în această industrie.

În acest interviu special, Mihaela își împărtășește povestea și oferă sfaturi prețioase despre frumusețe, încredere și îngrijire personalizată.

Află mai multe despre secretele și experiența ei în arta extensiilor de păr și descoperă cum frumusețea autentică poate influența pozitiv încrederea și stima de sine a fiecărei persoane.

 

1.Cum te-ai decis să devii specialistă în extensii de păr și de ce crezi că este important să ai experiență în a le purta? 

Am ajuns în acest domeniu într-un mod destul de neașteptat, dar memorabil.

În timp ce îmi vopseam părul, am fost mereu însoțită de extensiile mele cu tape-on.

Era un proces constant de a le da jos și de a le repune, iar între timp, mă ocupam de întreținerea și pregătirea lor pentru refixare.

Coafezele mă încurajau să explorez mai mult acest domeniu, observând că am răbdarea și pasiunea necesare pentru aceasta.

Astfel, m-am hotărât să îmi dedic timpul și energia extensiilor de păr.

Consider că experiența personală în purtarea extensiilor este esențială în acest domeniu.

Aceasta îți oferă o perspectivă unică și o înțelegere mai profundă a nevoilor și preferințelor clienților.

Fiind capabilă să trăiesc și să înțeleg variatele experiențe legate de extensii, pot să îmi ajut clientele să aleagă cele mai potrivite extensii.

Așadar, experiența în purtarea extensiilor nu este doar o competență, ci și un avantaj în oferirea unei experiențe de calitate clientelor noastre.

 

2.Care este povestea din spatele pasiunii tale pentru păr și extensii? A fost vreo experiență din copilărie care te-a influențat în acest sens? 

Pasiunea mea pentru extensii are rădăcini adânci în copilăria mea.

Îmi amintesc cu drag de zilele când părul meu era lung și mă jucam cu el într-o mulțime de feluri.

Totul s-a schimbat într-o zi, când mama a decis să mă tundă, iar din acel moment, am început să îmi doresc din nou părul lung.

Îmi aduc aminte că îl prindeam mereu într-o coadă impletită și îl îngrijeam cu grijă, punându-l la papuși sau împodobindu-l cu tot felul de clame.

Aceste amintiri au creat o legătură profundă între mine și părul lung, iar pasiunea pentru extensii s-a născut din dorința de a recăpăta frumusețea și lungimea părului pe care o iubeam atât de mult în copilărie.

 

3.Cum te implici în crearea unei experiențe unice pentru fiecare clientă în ceea ce privește extensiile de păr? Ai o abordare personalizată pentru fiecare?

Îmi dedic timpul pentru a asculta cu atenție nevoile și dorințele fiecărei cliente și personalizez aplicarea extensiilor de păr în funcție de ceea ce își dorește ea.

Pentru mine, comunicarea deschisă este esențială pentru a asigura o experiență unică și satisfăcătoare pentru fiecare clientă.

 

4.Ce sfaturi ai pentru femeile care se gândesc să își pună extensii de păr pentru prima dată? 

Pentru femeile care se gândesc să își pună extensii de păr pentru prima dată, sfaturile mele sunt simple:

 1. Informați-vă în detaliu despre diferitele sisteme de prindere și alegeți ceea ce vi se potrivește cel mai bine.
 2. Nu vă luați după aparențe sau după experiențele altora. Ceea ce funcționează pentru o altă persoană nu înseamnă că va funcționa și pentru dumneavoastră.
 3. Ascultați sfaturile unui specialist în extensii cu privire la întreținere, tipul de extensii potrivite pentru părul dumneavoastră și modul de îngrijire adecvat.
 4. Luați în considerare că extensiile de păr necesită o îngrijire și o atenție specială. Nu sunt potrivite pentru persoanele care nu au timp să le îngrijească corespunzător.

 

5. Care sunt tipurile principale de extensii de păr pe care le oferi și care sunt avantajele și dezavantajele fiecăreia? 

Principalele tipuri de extensii de păr pe care le ofer includ:

 • Nano-keratina: Avantaje – imperceptibile, ușoare și ușor de întreținut. Dezavantaje – necesită înlocuire periodică pentru a evita încurcarea.
 • Mini-keratina: Avantaje – similare cu cele cu nano-keratina, ușor de întreținut. Dezavantaje – necesită înlocuire periodică pentru a evita încurcarea.
 • Microring: Avantaje – aplicare rapidă și ușoară, dar necesită un păr bogat pentru a nu fi vizibile. Dezavantaje – pot fi observate dacă nu este suficient păr natural.
 • Tape-on: Avantaje – aplicare ușoară și pot fi utilizate pentru a adăuga volum. Dezavantaje – pot aluneca mai ușor și necesită o atenție sporită în îngrijire

 

6. Care este durata tipică de viață a extensiilor de păr și cum influențează acest lucru alegerea clientei pentru anumite tipuri de extensii? 

Durata de viață a extensiilor este variabilă și depinde de mai mulți factori, inclusiv tipul de păr, modul în care sunt îngrijite și calitatea lor inițială.

Personal, am avut extensii pe care le-am purtat timp de 3 ani fără probleme, dar este esențial ca fiecare clientă să acorde atenție specială unui păr natural și să îl îngrijească corespunzător.

În general, sistemul de prindere nu este atât de important precum calitatea părului în sine, care ar trebui să fie cât mai natural posibil.

 

7. Ce metodă de aplicare a extensiilor de păr preferi și de ce? Există diferențe semnificative în privința rezistenței și aspectului final între diversele metode?

Prefer extensiile cu nano-keratină, deoarece sistemul de prindere este foarte discret și nu se observă aproape deloc.

Această metodă utilizează șuvițe extrem de subțiri, de doar 0,03 grame, ceea ce nu trage firul natural de păr.

Totuși, este important de menționat că există diferențe în rezistență și aspectul final între diversele metode de aplicare a extensiilor.

 

8. Cât timp durează în medie montarea extensiilor de păr? Există anumite factori care pot influența acest timp? 

Montarea extensiilor de păr poate dura între 2 și 5 ore, în funcție de metoda aleasă.

De exemplu, extensiile cu tape-on pot dura aproximativ 1-2 ore, în timp ce cele cu keratină pot necesita între 3 și 5 ore, iar cele cu microringuri aproximativ 2-3 ore.

 

9. Există riscul ca extensiile de păr să deterioreze părul natural? Cum poți minimiza acest risc și cum alegi produsele potrivite pentru îngrijirea extensiilor și a părului natural?

Există posibilitatea ca extensiile de păr să deterioreze părul natural, însă acest lucru poate fi evitat prin luarea unor măsuri adecvate.

Este crucial ca aplicarea extensiilor să fie realizată de către un specialist în domeniu, care să utilizeze produse potrivite pentru tipul de păr al clientului și să ofere îndrumare în alegerea tipului de extensii și a produselor necesare.

De asemenea, îngrijirea corespunzătoare acasă joacă un rol esențial în menținerea sănătății și aspectului natural al părului.

 

10.Ce sfaturi oferi clientelor tale pentru menținerea și întreținerea extensiilor de păr acasă?

Pentru a menține extensiile acasă, este crucial să urmezi câteva sfaturi importante.

 • Asigură-te că piepteni părul zilnic de la rădăcină cu o perie specială pentru a preveni încurcarea.
 • Spală părul cu delicatețe, folosind tehnicile învățate de la specialist și produsele recomandate.
 • În timpul somnului, împletește părul într-o coadă lejeră sau prinde-l într-o coadă, evitând să dormi cu părul desprins.
 • De asemenea, programează-te la salon o dată pe lună pentru a verifica starea extensiilor și a asigura că totul este în regulă.

 

11.Cum alegi culorile și texturile extensiilor de păr pentru a se potrivi cel mai bine cu părul natural al fiecărei cliente?

Alegerea culorilor și texturilor extensiilor de păr este o parte crucială a procesului.

Împreună cu colega mea, care se ocupă de coafură, selectăm cele mai potrivite culori și texturi pentru fiecare clientă.

Înainte de montarea efectivă a extensiilor, clienta vine în salon pentru o consultare detaliată, unde discutăm și alegem împreună tipul de par cel mai potrivit pentru ea.

Astfel, ne asigurăm că fiecare clientă obține aspectul dorit și extensiile se potrivesc perfect.

 

12.Care sunt cele mai frecvente întrebări pe care le primești despre extensiile de păr și cum răspunzi la ele pentru a clarifica confuziile și a elimina miturile?

Unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc despre extensiile de păr sunt:

 

De ce sunt atât de scumpe?

Este important ca clienții să înțeleagă că prețul reflectă calitatea și durabilitatea extensiilor.

Dacă doresc un produs de calitate superioară, care să reziste mai mult timp, atunci costul este justificat.

În schimb, opțiunile mai ieftine disponibile pe internet nu pot rivaliza la calitate și ar putea afecta chiar și sănătatea părului lor natural.

 

Cum se pot îngriji extensiile?

Îngrijirea extensiilor necesită atenție și dedicare.

Aceasta include pieptănarea zilnică, spălarea regulată cu produse adecvate și protejarea lor în timpul somnului prin împletire sau prindere.

Este important să înțeleagă că extensiile necesită o îngrijire specială și că nu pot fi neglijate.

 

Dacă nu am timp să am grijă de ele, pot să-mi pun totuși extensii?

Recomandarea mea este să nu faci acest lucru.

Este esențial să acordăm la fel de mult timp și atenție extensiilor precum părului nostru natural, altfel putem afecta negativ sănătatea și aspectul părului nostru natural.

 

13.În ceea ce privește calitatea, ce criterii recomanzi clienților să ia în considerare atunci când achiziționează extensii de păr?

Atunci când cliențele achiziționează extensii de păr, recomand să fie atente la calitatea acestora.

Un indicator important este să verifice varfurile extensiilor, care ar trebui să fie pline și să nu prezinte o textură extrem de fină și mătăsoasă.

Aceste caracteristici ar putea indica faptul că extensiile nu sunt naturale.

De asemenea, este important să țină cont de preț; extensiile mai ieftine pot avea o durată de viață mai scurtă și nu oferă aceeași calitate ca cele mai scumpe.

 

 

14.Care este cel mai mare mit pe care ai vrea să-l spargi despre extensiile de păr? 

Cel mai mare mit pe care vreau să-l sparg despre extensiile de păr este că există o formulă care imită perfect părul uman, 100%.

Este important să înțelegem că chiar și cele mai avansate tehnologii nu pot reproduce în totalitate textura și calitatea părului natural.

De aceea, este esențial să fie alese extensiile de la surse de încredere și să se acorde atenție calității acestora.

 

15.În cele din urmă, ce înseamnă frumusețea pentru tine și cum crezi că poate influența încrederea și stima de sine a unei persoane? 

Frumusețea pentru mine înseamnă autenticitatea și încrederea în sine.

Consider că fiecare femeie are propria ei frumusețe și mister, iar secretul constă în a ne pune pe noi înșine pe primul loc și în a ne evidenția calitățile.

Am avut o mulțime de cliente care, după montarea extensiilor de păr, și-au redescoperit încrederea în ele însele și au început să radieze de fericire.

Este incredibil cum aspectul nostru poate influența atitudinea și percepția noastră despre noi înșine.

Din conversația cu Ella Miha, am învățat că extensiile de păr pot fi mai mult decât un simplu accesoriu de frumusețe – ele pot reprezenta o schimbare semnificativă în încrederea și stima de sine a unei persoane.

Capacitatea de a-ți transforma aspectul și de a-ți exprima personalitatea prin lungimea și textura părului poate avea un impact profund asupra percepției despre sine.

Totodată, am realizat importanța alegerii corecte a specialistului și a metodei de aplicare a extensiilor.

Expertiza și atenția la detalii în acest proces sunt cruciale pentru a obține rezultate de calitate și pentru a proteja sănătatea părului natural.

În plus, am reafirmat cât de esențială este îngrijirea adecvată a extensiilor.

Prin respectarea unor rutine de îngrijire și folosirea produselor potrivite, putem menține aspectul natural și sănătos al părului extins, contribuind astfel la o experiență de frumusețe pe termen lung.

Noi îți mulțumim, Ella Miha, pentru că ne-ai împărtășit pasiunea și experiența ta în lumea extensiilor de păr.

Pentru cititoarele noastre interesate să afle mai multe despre frumusețea extensiilor de păr, vă invitam să o urmăriți pe Ella Miha pe rețelele de socializare pentru sfaturi și inspirație continuă în domeniul extensiilor de păr.

Facebook : Ella Miha  (ElyaExtensii)

Instagram : ellamiha2095

 

Derzsi Gabriela inspirând prin DBellaNails
Prev Post Derzsi Gabriela inspirând prin DBellaNails
Interviu cu Emilia Claudia : Mireasa ideală
Next Post Interviu cu Emilia Claudia : Mireasa ideală

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *