Ghidul stilului Glowy cu MUA Mihaela Giurgiu

  • 0
  • 49

Interviu Mihaela Giurgiu – Descoperiți povestea din spatele machiajului impecabil și al sprâncenelor perfect conturate 

 

Cu o experiență bogată și pasiune pentru frumusețe, Mihaela Giurgiu este o makeup artist și tehnician laser dedicată artei machiajului și îngrijirii pielii.

Își începe călătoria în lumea machiajului acum 11 ani, participând la cursul de bază alături de Mirela Vescan la Intact Media Academy.

Cu o dorință puternică de a se perfecționa continuu în domeniul frumuseții, Mihaela Giurgiu a investit timp și energie în urmarea unui număr impresionant de cursuri de specialitate, workshop-uri și masterclass-uri.

An de an, ea se implică în învățare pentru a rămâne la curent cu schimbările și tendințele din industria machiajului.

A participat la cursuri susținute de Ema Uta, Academia Illamasqua din Londra, Andreea Vilau, Ella Georgescu, Baby by Lorraine, Ioana Mălai, Iuliana Sandu și Samer Kouzami , dobândind cunoștințe valoroase și dezvoltându-și abilitățile într-un mod continuu.

Această dedicare fără margini demonstrează pasiunea și determinarea ei de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate clienților săi, asigurându-se întotdeauna că raportul calitate-preț este direct proporțional.

Pasiunea ei pentru detalii și dorința de a oferi calitate sunt evidente în fiecare machiaj realizat, iar perfecționismul său a devenit o marcă personală.

În plus, în urmă cu 2 ani, a urmat cursul de Tehnician Philaser, învățând tehnici de îndepărtare a tatuajelor cu laser, astfel încât să obțină rezultate naturale și armonioase în machiajul sprâncenelor.

Cu un simț al esteticii dezvoltat și o determinare de neclintit, Mihaela Giurgiu aduce o nouă perspectivă asupra frumuseții, concentrându-se pe detalii și rezultate impecabile.

Este mândră să împărtășească experiența sa de viață și profesională în domeniul frumuseții, fiindcă, pe lângă pasiunea sa pentru makeup, se bucură și de rolul matern, având alături un copil minunat, Ana Ștefania.

 

Ce te-a inspirat să devii makeup artist și să urmezi o carieră în acest domeniu?

Sursa mea de inspirație în domeniul machiajului a fost pasiunea și admirația pentru “frumosul” natural și transformările care au loc la finalul unei ședințe de make-up!

 

Cum ai început parcursul tău în lumea machiajului și când ai realizat că acesta este drumul pe care îți dorești să-l urmezi?

Explorarea mea în lumea machiajului a început acum mulți ani, aproximativ acum 10-12 ani, în timpul anilor de studenție, când îmi machiam colegele.

Observând reacțiile pozitive și aprecierea pentru munca mea, mi-am dat seama că ceea ce fac este cu adevărat remarcabil și că acesta este drumul pe care îmi doresc să-l urmez.

 

Cum crezi că experiența ta în cadrul cursului de bază alături de Mirela Vescan la Intact Media Academy a influențat parcursul tău ulterior în cariera de makeup artist?

Participarea la cursul de bază de la Intact Media Academy alături de Mirela Vescan a reprezentat un moment de cotitură în cariera mea de makeup artist.

Această experiență m-a ajutat să-mi dezvolt încrederea în mine, să acumulez cunoștințe și să explorez diverse stiluri de machiaj.

A fost ca și cum aș fi pus bazele fundamentale pentru o carieră de succes în domeniul beauty.

 

Ce anume te pasionează cel mai mult în domeniul machiajului și îngrijirii tenului?

Ceea ce mă pasionează cel mai mult în domeniul machiajului și îngrijirii tenului este capacitatea de a crea un efect de lifting al feței, prin conturarea delicată a trăsăturilor și stilizarea precisă a sprâncenelor.

Îmi place să obțin o frumusețe naturală, fără exagerări sau elemente care să iasă în evidență, ci mai degrabă să subliniez frumusețea trăsăturilor naturale ale fiecărei persoane.

 

 

Cum gestionezi evoluția constantă a tendințelor în machiaj și cum te asiguri că rămâi mereu în pas cu noile tehnici și produse?

Pentru mine, este crucial să fiu mereu în pas cu evoluția tendințelor în machiaj și să explorez constant noile tehnici și produse apărute pe piață.

Participarea la cursuri de perfecționare, seminarii și workshop-uri reprezintă cheia pentru a rămâne actualizat în acest domeniu în continuă schimbare.

De-a lungul timpului, am dedicat efort și timp participării anuale la cursuri de perfecționare și la masterclass-uri, considerând că acesta este un pas esențial în evoluția mea profesională.

Totuși, recunosc că munca asiduă, exercițiul și perseverența reprezintă elementele cheie care mă ajută să ating standarde înalte și să rămân în topul industriei machiajului.

Ce aspecte îți plac cel mai mult să evidențiezi atunci când machiezi și ce stil preferi în general?

Îmi place să evidențiez aspecte precum luminozitatea și strălucirea tenului, iar stilul de machiaj care mă atrage cel mai mult este cel Glowy.

Ador să lucrez cu pigmenți, să folosesc iluminatoare și să creez un efect de strălucire subtilă.

În plus, îmi place să accentuez buzele cu texturi glossy, care completează perfect un machiaj radiant și proaspăt.

Am descoperit că acest stil se potrivește cel mai bine personalității mele și mă inspiră să aduc luminozitate și frumusețe naturală în fiecare machiaj pe care îl creez.

 

Care au fost cele mai importante cursuri sau workshop-uri pe care le-ai urmat în cariera ta de makeup artist și cum te-au influențat acestea?

Din fiecare curs urmat, am încercat să absorb și să integrez elementele care se potrivesc cel mai bine stilului meu.

Am avut privilegiul să particip la numeroase cursuri de perfecționare alături de profesioniști de prestigiu precum Ema Uta, Academia Illamasqua din Londra, Andreea Vilău, Baby by Loraine, și am avut onoarea să învăț de la marii maeștri în machiaj, precum Samer Kouzami și Iuliana Sandu.

Cu toate acestea, cel mai reprezentativ curs pentru mine a fost cel alături de Ella Georgescu, în anul trecut.

Ella este un om deosebit, minunat și răbdător, iar învățăturile sale au pătruns adânc în sufletul meu.

Am învățat numeroase tips-uri și tehnici pentru realizarea unor machiaje perfecte, simțind că mă pliez cu totul pe stilul său.

 

De ce consideri că este importantă perfecțiunea în machiaj și cum te asiguri că oferi mereu calitate maximă clienților tăi?

Pentru mine, perfecțiunea în machiaj este crucială deoarece reprezintă cartea de vizită a fiecărui client.

Îmi dedic întotdeauna suficient timp și răbdare fiecărui machiaj pentru a obține rezultate cât mai aproape de perfecțiune.

Feedback-ul și aprecierile ulterioare ale clienților sunt extrem de importante pentru mine, deoarece acestea reflectă calitatea serviciului oferit.

Nimic nu mă bucură mai mult decât reacțiile de uimire ale clienților atunci când se uită în oglindă la finalul ședinței de machiaj și exclamă “WOW!” – aceasta este cea mai bună recompensă pentru munca mea.

 

Ce tehnici sau abordări speciale îți place să folosești pentru a obține un machiaj natural și impecabil?

Pentru a obține un machiaj natural și impecabil, prefer să folosesc culori deschise și pigmentate, în special în zona ochilor.

Optez pentru gene pe bandă cu efect de eyeliner și folosesc tehnici care accentuează și conturează ochii pentru a crea un efect de lifting.

În ceea ce privește buzele, prefer culorile naturale, precum nuanțele de roz, și ador să aplic un strop de gloss pentru a obține un efect de volum natural și buze strălucitoare.

Aceste tehnici mă ajută să obțin un machiaj proaspăt, natural și impecabil, care subliniază frumusețea naturală a fiecărei persoane.

 

 

Ce sfaturi ai pentru cei care își doresc să urmeze o carieră în machiaj și îngrijirea tenului?

Pentru cei care aspiră să își construiască o carieră în machiaj și îngrijirea tenului, sfatul meu principal este să învețe de la profesioniști, de la cei mai buni din domeniul nostru.

Numai așa poți să ajungi să te perfecționezi și să devii cu adevărat expert în ceea ce faci.

În plus, calitatea produselor este crucială pentru rezistența și aspectul final al machiajului.

Îmi amintesc cu plăcere de sfatul pe care mi l-a dat Mirela Vescan la finalul cursului de bază, când urma să îmi achiziționez produsele de makeup.

Mi-a spus că produsele Mac Cosmetics sunt de înaltă calitate, dar pot fi dificil de lucrat cu ele.

M-a întrebat dacă sunt sigură că vreau să le cumpăr și să lucrez cu ele.

Răspunsul meu a fost afirmativ, deoarece am dorit calitate în toate machiajele mele și am fost hotărâtă să mă obișnuiesc cu ele.

 

Cum ai descrie experiența ta ca makeup artist și cum crezi că această pasiune se reflectă în munca ta zilnică?

Experiența mea ca makeup artist poate fi descrisă ca o călătorie plină de pasiune și dedicație.

În fiecare zi, îmi dedic timpul și energia pentru a realiza machiaje impecabile care să îi facă pe clienții mei să strălucească.

În special în ceea ce privește machiajul pentru mirese, îngrijirea tenului este de o importanță crucială.

Mă asigur că fiecare ten este curățat și hidratat în profunzime pentru a obține un machiaj proaspăt și luminescent.

Această pregătire nu se face cu câteva zile înainte de eveniment, ci începe odată cu planificările pentru nunta respectivă.

De asemenea, acord o atenție deosebită stilizării sprâncenelor, realizând pensatul cu câteva zile înainte de eveniment, nu în ultima clipă.

Este o parte esențială a procesului care contribuie la aspectul final al machiajului și la încrederea pe care o transmit clienților mei.

 

 

Cum ai descrie importanța și impactul pe care îl au sprâncenele în machiajul și aspectul general al unei persoane, având în vedere experiența ta în obținerea de sprâncene naturale atât prin machiaj, cât și prin ședințe de laser?

Rolul sprâncenelor în machiaj și în aspectul general al unei persoane este extrem de important, deoarece acestea conferă contur feței, luminozitate și expresivitate.

Optând pentru culori deschise și medii, putem obține o aparență naturală și echilibrată.

Este esențial să fim atenți la forma și grosimea sprâncenelor în funcție de forma și dimensiunea feței respective.

În cazul în care se optează pentru micropigmentare, este recomandat să efectuăm mai întâi măsurători precise pentru a evita erorile și pentru a obține rezultate cât mai naturale.

Am întâlnit situații în care micropigmentarea a fost efectuată greșit, cu linii prea groase sau cu o culoare inadecvată, ceea ce a necesitat ulterior îndepărtarea tatuajului.

Progresele obținute cu ajutorul laserului pentru îndepărtarea tatuajelor sunt evidente, însă este important să avem răbdare și să înțelegem că procesul de îndepărtare completă a pigmentului necesită timp și atenție.

Cu o experiență deosebită și o pasiune neîntreruptă pentru frumusețe, Mihaela Giurgiu a demonstrat că este mai mult decât un simplu makeup artist și tehnician laser.

Prin dedicarea sa constantă în perfecționarea abilităților și învățarea continuă, Mihaela și-a conturat un parcurs remarcabil în lumea machiajului și îngrijirii tenului.

Cu fiecare machiaj realizat, Mihaela Giurgiu aduce un plus de strălucire și încredere clienților săi, evidențiind frumusețea naturală a fiecăruia.

În plus, prin implicarea sa activă și pasiunea pentru detalii, ea reușește să creeze nu doar machiaje impecabile, ci și experiențe memorabile pentru fiecare persoană care trece pragul său.

Astfel, Mihaela Giurgiu este un exemplu elocvent al faptului că pasiunea, determinarea și dorința de a învăța continuu sunt ingredientele cheie pentru a atinge excelența în orice domeniu.

Este o onoare să împărtășim povestea și realizările sale și să ne lăsăm inspirați de devotamentul său pentru frumusețe și perfecțiune.

 

Vă invit să o urmăriți pentru a descoperi mai multe despre lumea frumuseții și pentru a vă inspira din experiența și expertiza ei.

 

Facebook : Make Up Studio by Mihaela Giurgiu 

Instagram : mihaela_giurgiu

TikTok : mihaela.giurgiu7

 

 

Interviu cu Patricia Alina Nacu despre curajul de a-ți urma propriul vis
Prev Post Interviu cu Patricia Alina Nacu despre curajul de a-ți urma propriul vis
Interviu cu Kristina Ghita , artistă unghiilor cu Cristale Swarovski, recunoscută la nivel mondial
Next Post Interviu cu Kristina Ghita , artistă unghiilor cu Cristale Swarovski, recunoscută la nivel mondial

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *