Diana Redei Cautun : Interviu despre iubirea necondiționată pentru Makeup

  • 1
  • 1.198

Diana Redei Cautun : Descoperă povestea unei artiste pasionate, care împărtășește cunoștințele ei prin cursuri de automachiaj, cursuri de bază și de perfecționare

Diana Redei Cautun , cu o experiență de peste 10 ani în domeniul machiajului și în calitate de Trainer la școala Noah Makeup Academy, se remarcă ca una dintre cele mai cunoscute Makeup artiste din Arad și din afara acestuia.

Pasiunea ei vibrantă și iubirea pentru menirea în acest domeniu au ghidat-o spre participarea la numeroase cursuri și Masterclass-uri, nu doar pentru a-și îmbunătăți abilitățile personale, ci și pentru a împărtăși cunoștințele dobândite cu cursantele și clientele ei.

Dedicația față de autoeducație și evoluția constantă, atât în cariera sa cât și în viața cotidiană, reprezintă una dintre principalele forțe motrice ale lui Diana.

Implicată activ în studioul unde își răsfață clientele și în diverse proiecte pe care le abordează cu pasiune alături de echipa sa, Diana cultivă colaborări de lungă durată.

Printre acestea, se evidențiază parteneriatul cu școala de modeling Angels, fiind Makeup artistul oficial al concursului de frumusețe Miss Arad timp de peste 6 ani.

De-a lungul timpului, conștientă de puterea meseriei sale, Diana nu doar că a îmbunătățit aspectul exterior al celor din jur, ci a și adus lumină în sufletele lor. Implicându-se în acțiuni și proiecte caritabile, inclusiv în organizarea de concursuri online în timpul pandemiei, Diana a demonstrat că frumusețea sa transcende machiajul și se extinde către frumusețea interioară a fiecărei persoane.

Cu o dragoste necondiționată pentru acest domeniu, Diana Redei Cautun a parcurs un drum al învățării și a evoluției, văzând în fiecare femeie mai mult decât o simplă clientă bucurându-se de rezultatul final al unei sesiuni de machiaj.

Asa că Beauties,  vă invităm cu entuziasm să descoperiți mai multe detalii și secrete din lumea machiajului, explorând interviul captivant cu Diana Redei Cautun, expertă în machiaj și frumusețe.

Diana Redei Cautun , Makeupartist , mua , MUA , artist , machiaj , miss arad , beauty , frumusete , beautybeat , beautybeatromania , naturalete , eyeliner , redlips , confidence , incredere , interviu , exclusivitate . biografie , Noah Academy

Interviu:

1. Cum ai descoperit pasiunea pentru machiaj și cum ai început în acest domeniu? Ce te-a atras inițial și cum a evoluat acest parcurs pentru tine?

M-am născut cu această pasiune și sunt recunoscătoare că am avut curajul să-mi ascult vocea interioară, urmând acest drum.

De când eram copilă, admiram femeile care știau să-și pună în valoare frumusețea, iar odată cu trecerea timpului, am început să fac și eu același lucru.

A fost un parcurs plin de provocări, știm cu toții că atunci când faci multă școală, cei din jurul tău își doresc să vadă că profesezi pe baza a ceea ce ai studiat. Lucrul acesta nu s-a aplicat complet în cazul meu, pentru că mi-am redirecționat întreaga atenție, timpul și resursele către acest domeniu, participând la numeroase cursuri și investind în imaginea mea, în produse și în calitatea pe care o ofer atât clientelei, cât și cursantelor care îmi calcă pragul.

 

2. Cum consideri că machiajul poate influența starea de bine și încrederea în sine a unei femei?

Suntem femei, suntem atrase de frumusețe, de lucruri și locuri frumoase.

Machiajul devine o alegere prin care ne scoatem în evidență trăsăturile frumoase, împlinind acea parte din noi care așteaptă să fie răsfățată, complimentată și admirată.

Când o femeie se simte frumoasă și cei din jur o percep astfel, se încarcă la nivel energetic, experimentând o adevărată stare de bine.

A acorda importanță propriei persoane nu face decât să determine și pe cei din jur să aprecieze în mod sănătos această autenticitate și frumusețe.

 

3. În opinia ta, cum se poate îmbina armonios machiajul cu promovarea frumuseții interioare?

Frumusețea interioară alături de cea exterioară reprezintă, în viziunea mea, cel mai frumos combo.

Secretul constă în a acorda atenție atât interiorului tău (alimentație, hidratare, gânduri, comportamente, autoeducație, etc.), cât și exteriorului (scoaterea în evidență a trăsăturilor, a aspectelor care te fac mai încrezătoare, mai frumoasă, mai plăcută).

Un aspect fizic îngrijit și îmbunătățit se reflectă întotdeauna în starea ta de bine, contribuind la o experiență pozitivă a propriei persoane.

 

4. Ai vreo poveste sau experiență personală în care machiajul a avut un impact semnificativ asupra stimei de sine a unei persoane?

Acum câțiva ani, împreună cu colegele mele din domeniul frumuseții, am hotărât să oferim doamnelor o zi de răsfăț, urmată de o ședință foto în perioada Crăciunului, cu gândul de a le oferi amintiri de neuitat.

Bucuria și lacrimile de recunoștință de la finalul zilei ne-au demonstrat încă o dată că a reaminti unei femei cât de minunată este poate fi uneori mai ușor decât ne-am putea imagina.

 

5. Cum încurajezi femeile să-și descopere și să-și evidențieze trăsăturile naturale, în loc să le ascundă sub machiaj?

Încurajez femeile, în primul rând, să-și acorde permisiunea de a se simți femei, să-și descopere frumusețea în toate formele ei și să-și permită să fie autentice, indiferent de circumstanțe.

Le încurajez să învețe să descopere ceea ce le place, ceea ce le aduce bucurie, precum și părțile în care nu se regăsesc neapărat.

Când știi cine ești, machiajul devine doar o completare, nu este acolo pentru a ascunde ceva, dimpotrivă, este acolo pentru a evidenția.

 

6. Consideri că practicarea iubirii de sine poate contribui la frumusețea exterioară a unei femei?

Cu siguranță! Iubirea de sine este esențială.

Pornind de la înțelepciunea „iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”, este imperios necesar să ne oferim iubire în primul rând.

Iubirea de sine ne ajută să recunoaștem darurile cu care suntem înzestrați, iar când conștientizăm acest lucru, frumusețea, acceptarea, aprecierea și încrederea în sine se reflectă în exterior.

 

7. Există anumite tehnici de machiaj sau produse pe care le recomanzi?

În primul rând, recomand ca fiecare dintre noi să își cunoască tipul de ten, astfel încât produsele pe care le folosim zilnic să ne susțină în îngrijirea pielii. Totodată, sugerez să avem o idee clară despre preferințele noastre în materie de machiaj.

Este important să acordăm atenție pielii, să adoptăm o rutină de îngrijire zilnică și să oferim corpului vitaminele necesare pentru menținerea sănătății pielii.

 

8. Într-o lume agitată în care femeile muncesc din ce în ce mai mult, cum poți integra machiajul în rutina zilnică?

Din perspectiva mea, consider că machiajul este la fel de important în rutina zilnică a unei femei precum spălatul pe dinți sau dușul zilnic. Este esențial să îl menținem în această rutină, indiferent cât de ocupate am fi.

 

9. Ai sfaturi sau tehnici de machiaj care pot susține femeile să-și exprime autenticitatea și să-și urmeze menirea în viață?

În ceea ce privește autenticitatea, încurajez fiecare persoană să își cunoască atât punctele forte, cât și pe cele mai puțin bune.

Descoperindu-ți atuurile, reușești să evidențiezi ceea ce te face să te simți frumoasă.

Menirea în viață o găsești explorându-ți pasiunile și talentele, construind astfel o legătură autentică cu propria identitate.

 

10. Cum alegi culorile și stilurile de machiaj pentru a reflecta personalitatea unei femei și pasiunile ei?

Consider că am noroc să explorez diverse stiluri de machiaj în cadrul acestui domeniu.

La începutul carierei mele, am avut dorința de a învăța cât mai multe stiluri și tehnici.

Cu trecerea timpului, am evoluat și am dezvoltat propriul meu stil distinct.

De obicei, clientele mă aleg pentru stilul pe care îl abordez și pentru modul în care îmbin diferite tehnici.

 

11. Există vreun machiaj sau stil pe care îl consideri potrivit pentru a transmite putere și încredere în sine?

Da, pentru a transmite putere și încredere în sine, consider că nimic nu se compară cu efectul unui ruj roșu și al unei linii de tus bine definite

 

12. Care crezi că este cea mai mare provocare pentru artiștii machiaj?

Ca în orice domeniu, provocările sunt constante, iar lucrul cu oamenii poate fi uneori dificil.

Situațiile neprevăzute sunt inevitabile, însă secretul constă în gestionarea lor cu calm și în amintirea motivului pentru care am ales această profesie minunată.

 

13. Cine este sursa ta de inspirație în industria frumuseții și machiajului și de ce?

Una dintre persoanele care mă inspiră în prezent este Lavinia Nechifor.

 

14. Ai avut vreodată o situație în care un client nu a fost mulțumit de munca ta?

Da, chiar dacă nu a exprimat aceasta în cuvinte, am simțit și am decis să discut cu ea pentru a remedia situația.

Astfel, am reușit să soluționăm problema, iar eu am rămas liniștită, iar clienta mulțumită.

 

15. Dacă un client are doar cinci minute pentru machiaj, ce sfaturi le oferi?

Sunt cliente/persoane care reușesc să-și facă un machiaj complet în 5 minute, totul ține de dexteritate.

În ceea ce privește realizarea unui machiaj profesional în salon, există anumite etape care trebuie respectate, iar timpul necesar este mult mai mare.

 

16. Dacă un client alege un stil care nu i se potrivește, cum îi convingi să încerce altceva?

În mare parte, clientele mele se încred în alegerea mea, iar atunci când o clientă optează pentru ceva care nu îi avantajează, discutăm despre acest aspect. Îi explic punctul meu de vedere și viziunea mea pentru a găsi împreună cea mai potrivită soluție.

 

17. Ce îți place cel mai mult la această meserie?

Totul! Este parte din mine, o sursă de liniște și bucurie.

Meseria mea este copilul meu, sprijinul meu psihic, ceva care m-a împlinit și nu m-a dezamăgit.

O iubesc necondiționat, așa cum o mamă își iubește necondiționat copilul.

 

18. Cum vezi inițiativa noastră de a lansa un site de știri online dedicat exclusiv domeniului frumuseții? Ce idei sau recomandări ai pentru îmbunătățirea acoperirii subiectelor, captarea atenției publicului și furnizarea de conținut valoros în această nișă?

Vă felicit cu tot dragul pentru această inițiativă! Vă urez mult succes, iar eu sunt convinsă că acest site va aduce multă inspirație online!

Diana Redei Cautun , Makeupartist , mua , MUA , artist , machiaj , miss arad , beauty , frumusete , beautybeat , beautybeatromania , naturalete , eyeliner , redlips , confidence , incredere , interviu , exclusivitate . biografie , Noah Academy

În lumina întâlnirii noastre cu Diana Redei Cautun, am descoperit nu doar o maestră a machiajului, ci și o poveste captivantă de pasiune și evoluție.

Prin dedicarea ei față de menirea înfrumusețării, Diana nu doar aduce la lumină frumusețea într-o manieră remarcabilă, ci și împărtășește cunoștințe și inspiră în fiecare etapă a carierei sale.

Dacă simți curiozitatea de a explora universul fascinant al machiajului, de a descoperi secretele cele mai noi și tehnici de excepție, te invităm să fii cu ochii pe contribuțiile și noutățile pe care Diana Redei Cautun le împărtășește cu pasiune.

Prin intermediul platformelor sale de socializare, vei avea oportunitatea de a rămâne conectat și de a fi mereu la curent cu tot ceea ce aduce nou în lumea frumuseții.

Pentru a continua să explorezi și să te inspiri, te încurajăm să o urmărești pe Diana Redei Cautun pe:

Facebook: Diana Redei Cautun – Makeup Artist

Instagram: diana_redei_cautun_makeup

Instagram : Profa de Makeup 

TikTok : Diana Redei

Multe surprize și sfaturi minunate te așteaptă în această călătorie magică a frumuseții.

Să rămânem conectați la arta și pasiunea pentru machiaj !

Larisa Rusu:Cum să gestionezi pofta de mâncare:Sfaturi utile
Prev Post Larisa Rusu:Cum să gestionezi pofta de mâncare:Sfaturi utile
Paula Roxana Buzatu:Greșeli comune în machiaj ;Sfaturi utile
Next Post Paula Roxana Buzatu:Greșeli comune în machiaj ;Sfaturi utile
Comment 1

Leave a Comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Diana Redei Cautun , Makeupartist , mua , MUA , artist , machiaj , miss arad , beauty , frumusete , beautybeat , beautybeatromania , naturalete , eyeliner , redlips , confidence , incredere , interviu , exclusivitate . biografie , Noah Academy